Eksistensiaal-eskatologiese geskiedmatigheid en universeel-eskatologiese geskiedenis : 'n vergelyking van die wysgerige agtergronde vir die geskiedkonsepsies in die teologie van respektiewelik Rudolf Bultmann en Jurgen Moltmann - Badenhorst, Theodor,1949- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.