Evaluering van die Herzberg-model : 'n studie oor motivering en 'n ondersoek onder Kleurlingarbeiders in 'n Suid-Afrikaanse onderneming - Van Eeden, D. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.