Faktore by die neem van beslissings in nuutgevormde huishoudings - Boshoff, E.(Elizabeth),1939- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.