Kapitaalinvesteringsmetodes : teorie en praktyk soos toegepas deur 'n aantal vooraanstaande Suid-Afrikaanse ondernemings - Lambrechts, I. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Een kopie is in twee bande gebind.