n Analise en evaluering van die bydrae van A.R. Radcliffe-Brown op die gebied van die sosiale antropologie - Strydom, Sarel Lodewikus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.