Nasionale inligtingsnetwerke : veral ten opsigte van die wetenskap en tegnologie met spesiale verwysing na probleme in die Republiek van Suid-Afrika - Rossouw, S. F.(Stefanus Francois) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.