n Kritiese beskouing van die burgerskapaspek van die jeugweerbaarheidsprogram in blanke skole in Kaapland - Van Wyk, Matthys Cornelius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.