n Oorsig van die opkoms en bloei van die professionalisme in blokfluitspel in Nederland in die twintigste eeu en 'n evaluering van die belangrikste werke vir blokfluit wat in Nederland ontstaan het sedert 1951 - Geldenhuys, Daniel Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (MMus)--Universiteit Stellenbosch, 1974.