n Optimale allokasiestrategie vir die bemarking van vars appels in Suid-Afrika met behulp van reaktiewe programmering - Myburgh, Andries Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.