n Studie van die leermoeilikhede van st. VII-leerlinge as beginners in rekeningkunde : 'n ontleding van foute wat st. VII-leerlinge in klastoetse begaan het - Meyer, M. J.(Michael Jacob) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.