Religie as projeksie : 'n ondersoek na die antropologiese benadering van die religie met besondere verwysing na die reduksioniste van die 19de en 20ste eeu - Mostert, Johannes Petrus,1957- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.