Verbale vlotheid en affektiewe sosiale enkoderingsakkuraatheid in interpersoonlike kommunikasie - Schoeman, L. J.(Lea Jacoba du Toit) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.