Aspekte van die vers en dramatiek in die drie versdramas van D.J. Opperman : Periandros van Korinthe, Vergelegen, Voelvry - Cilliers, Rika (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.