Die aard en omvang van die finansiele bestuursfunksie met spesiale verwysing na 'n algemene bank - Hickman, J. A. P.(John Amos Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. B. A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.