Die keuse van maatskaplike werk as beroep : 'n ondersoek na voorligtingsmetodes in Suid-Afrika - Kotze, Gerrit Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.