Die selfgenoegsaamheid van die romanwerklikheid : n.a.v. 'n struktuuranalise van Terug tot Ina Damman - Fick, H. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.