Die taak en rol van die skoolhoof ten opsigte van evaluering en toetsing in die senior primere skool, met verwysing na die skole onder beheer van die Kaaplandse Onderwysdepartement - Bester, Christiaan Lodewyk (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.