Die verband tussen intellektuele vermoens, aanpassing, akademiese prestasie en hartaktiwiteit en -reaktiwiteit - Goosen, Francois Fouche (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.