Enkele taalkundige aspekte van woordspeling met verwysing na voorbeelde van C.J. Langenhoven en A.G. Visser. - Van der Merwe, Gertruida Sophia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.