Kontemporere monetere teorie en beleid met spesifieke verwysing na beleidsvoering in Suid-Afrika - Le Roux, Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.