Nadere formulering van die ontwikkelingstake van die eietydse Suid-Afrikaanse adolessent met besondere verwysing na die tydperk van middeladolessensie : 'n psigopedagogiese studie - Boshoff, Berthild (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Summary in English.