n Ekonometriese studie van die investeringsfunksie vir Suid-Afrika - Du Toit, A. P. T.(Andries Petrus Treurnicht) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.