n Finansieel-analitiese benadering tot die evaluering van bestuursdoeltreffendheid - Kotze, Johannes Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Com.) -- Universiteit van Suid-Afrika, 1975.