n Ontleding van twee onlangse gevalle van kollektiewe gedrag in Suid-Afrika : 'n vergelykende sosiologiese studie - Stears, Louw-Haardt Petra (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.