Beplanning van die verstedeliking van die Kleurlinggroep in Wes-Kaapland met spesiale verwysing na die Weskus - Pienaar, W. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.