Didakties-remedierende onderwys in die laerskool, met spesiale verwysing na die opleiding van laerskoolonderwysers in hierdie verband - Avenant, P. J.(Pieter Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Engels.