Die diagnostiese en prognostiese waarde van oftalmografie by gevorderde leesontwikkeling - Groenewald, Jeannette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.