Die gelddefinisie in die monetere teorie en praktyk : 'n a priori-ontleding van die betaalmiddelfunksie in die definiering van die geldvoorraad - McCarthy, C. L.(Colin L.) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.