Die invloed van ras, geslag en ouderdom van beeste op sekere vleiskwaliteitseienskappe met meer spesifieke verwysing na die invloed van kollageen op vleistaaiheid - Cronje, David Erasmus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.