Die kerngesin, met spesifieke verwysing na die gesin waarin 'n kind met leermoeilikhede opgevoed word : 'n sosio-pedagogiese verkenningstudie - Malan, J. A.(Jan Adriaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Engels.