Die Nama van Gibeon : 'n etnografiese studie met besondere verwysing na sosiaal-ekonomiese aspekte - Du Pisani, Etienne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.