Die pastoraal-psigologie verhoudings-problematiek met besondere verwysing na die dogmaties-kritiese metode van F.P. Moller - Du Plessis, Jansen van Vuuren (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1976.