Die waarneming van luidheid as basis vir die meting van geraassteuring en produktiwiteit : 'n internasionale ondersoek - Van Wyk, Abraham Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 1976.