n Empiriese studie van sekere veranderinge in die gewone aandelekapitaal van genoteerde maatskappye in Suid-Afrika, 1965 tot 1974 - Mostert, F. J.(Frederik Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.