n Markondersoek na die Blanke woningbehoefte in die Tygerberg met besondere verwysing na die van die woonstelbewoners - Mouton, Ivan Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.