n Ontleding van direkte Kleurlingverteenwoordiging op die munisipale vlak in Suid-Afrika tot 1971 - Cloete, Gideon Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1976.