n Prinsipieel-didaktiese ontleding van die tersiere onderwyssituasie met spesiale verwysing na voorgraadse onderwysmetodes - Slabbert, Bernard Roux (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.