n Sosio-pedagogiese verkenningstudie van skolastiese onderprestasie by die primere skoolkind met besondere verwysing na milieugestremdhede binne gesinsverband - Barnard, M. C.(Marthinus Christoffel),1940- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Engels.