n Studie van pektienmetielesterase in Santa Rosa-pruime, met verwysing na inwendige verval - Theron, T.(Thomas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) - Universiteit van Stellenbosch, 1976.