Praktykopleiding van studente in die maatskaplike werk in Suid-Afrika met besondere verwysing na die taak van partikuliere welsynsorganisasies - Botha, Narisscia Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.