Spesifieke komponente van perseptueel-motoriese vermoe van meisies 7 tot 11 jaar met besondere verwysing na bewegings uit die program vir liggaamlike opvoeding - Katzenellenbogen, Edith H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. in Ligg. Opv.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.