Die aanwending van oudiovisuele media in Huishoudkundeonderwys : 'n empiriese ondersoek aan Wes-Kaaplandse skole na die bydrae van onderrig-leerpakkette in die vakafdeling voedsel met verwysing na skolastiese prestasie - Vosloo, M. C.(Marieta Charlyn),1946- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.