Die arbeidsbestel in Kaapse nywerheidsondernemings : 'n vergelykende studie met spesiale verwysing na arbeidsomset en werksafwesigheid - Human, P. G. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1977.