Die besluitkundebenadering tot bemarkingsbestuur en die waarde van bemarkingsnavorsing in hierdie verband - Jordaan, Frederick Stander (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.