Die invloed van bebossing met Pinus radiata op die totale jaarlikse afvoer van die Jonkershoek strome - Van Wyk, D. B.(Daniel Bartholomeus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.