Die ontwikkeling van 'n tegniek vir die in vivo bepaling van ware verteerbaarheid van aminosure in proteienbronne - Keulder, H. F.(Henry Francis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.