Die oorbeskermde kind : 'n opvoedkundig-sielkundige verkenningstudie - Vosloo, Pieter Cornelius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.