Die pastoraal-psigologiese verhoudingsproblematiek : 'n historiese oorsig met besondere verwysing na E. Thurneysen en T.C. Oden - Hugo, Carel Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1977.