Die praktiese opleiding van die studentonderwyser in die skoolsituasie tydens proefonderwys, met besondere verwysing na die begeleidingstaak van die toesighoudende onderwyser - Conradie, S. M.(Susanna Maria) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.