Die sisteembenadering by 'n wesensanalise van die skool as 'n georganiseerde struktuur - Hechter, L. G.(Lambertus Gerhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.